fbpx
Tillbehör

Tillbehören du hittar i MolnlyckeFönsters sortiment är perfekt för dig som vill höja personligheten på dina fönster och dörrar. I vårt gedigna tillbehörssortiment hittar du mängder av olika persienner, gardiner och andra tillbehör, allt för att du ska kunna göra ditt hem så unikt, trivsamt och personligt som möjligt. Kontakta oss och rådfråga oss gärna om du har en fråga eller om det är något som du saknar. 

Skräddarsydda tillbehör

När du valt fönster och dörrar som går i linje med ditt hus är det minst lika viktigt att tillbehören passar in. Hos oss kan du hitta plisségardiner, lamellgardiner, rullgardiner, persienner, myggnät och mycket annat. Samtliga produkter finns i olika modeller, storlekar och färger, allt för att du ska höja personligheten på dina vackra fönster och dörrar.

Vi vägleder gärna dig
Vet du inte vilket tillbehör som du ska välja? Tveka inte att ta till expertis från MolnlyckeFönster, vi vägleder gärna dig igenom vårt breda kvalitetssortiment av tillbehör.
 • Plisségardin
  Plisségardin
  Med plisségardiner i fönster och dörrar får du ett stiligt, tåligt och praktiskt solskydd tillverkat av textil. Ett perfekt komplement till de vanliga gardinerna. Våra varianter av plissé går att montera antingen på bågen, på karmen eller direkt på väggen.
 • Rullgardin
  Rullgardin
  Med en praktisk och stilren rullgardin avskärmas solljuset och värmen utifrån. På vintern kommer din måttbeställda rullgardin istället att ge dig insynsskydd och bibehålla värmen som kanske annars sipprat ut genom fönstren.
 • Myggnät
  Myggnät
  Stäng ute mygg, flugor och andra insekter med lättmonterade och enkla myggnät. I vårt sortiment hittar du myggnät anpassade för både utåtgående och utåtgående fönsterdörrar och fönster tillverkat i ett smutsavvisande och stryktåligt material. Nätet är lätt att fästa och tillhörande kassett levereras klar för snabb montering.
 • Lamellgardin
  Lamellgardin
  En lamellgardin som börjar vid golvet och sträcker sig högt upp mot taket är något alldeles extra och storslaget. Möjligheten att kunna välja gardinens bredd och höjd tillsammans med lamellernas bredd gör att du på ett ordinärt sätt kan uttrycka och påverka känslan som du vill åstadkomma i rummet.