fbpx
Dörrar

Dörrar till en byggnad är betydligt mer betydelsefull än många tror. Vi skulle vilja påstå att dörren är en byggnads ansikte utåt. Därför har vi på MolnlyckeFönster valt leverantörer Diplomatdörrar och Teckentrup som leverantörer. Vi vill förse våra kunder med funktionella, tilltalande och säkra dörrar. För oss är det viktigt att vi tillsammans tar långsiktiga beslut som du ska trivas med. Önskar du en kostnadsfri offert, tveka inte med att kontakta oss.

Kvalitetssäkra dörrar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av prisvärda kvalitetsdörrar i både stål, aluminium och rostfritt stål. Samtliga dörrar går utmärkt att anpassa efter dina önskemål och utrustas med de senaste teknikerna inom säkerhet, design och automatisering. De är dessutom tillverkade och noggrant beprövade för att klara av vårt nordiska klimat.

Vi hjälper dig att välja rätt

När du bestämt om det är en ytterdörr, altandörr, garagedörr eller fönsterdörr som du behöver blir din nästa fundering hur ska den se ut. Rådfråga gärna oss på MolnlyckeFönster vilka dörrar som är bäst lämpad för dig, din fastighet och förutsättningar.

 • Ytterdörrar
  Ytterdörrar
  Vi tror att ytterdörren säger något om dig som bor i huset. Att alla gäster ska mötas av en väl vald färg och design i entrén. Dörren ska väljas med omsorg, för den ska ju passa både dig och ditt hus. Vi hjälper dig att hitta rätt.
 • Innerdörrar
  Innerdörrar
  Med våra innerdörrar kan du sätta rätt prägel hemma. En innerdörr med glas öppnar upp för mer ljus och skapar mer yta i hemmet. Flera av dörrarna finns med glasytor i varierande storlek. Så du kan få en enhetlig stil även om du blandar dörrar med och utan glas.
 • Altandörrar
  Altandörrar
  En altandörr ger ofta ett härligt ljusinsläpp och är en elegant detalj i hemmet. Hos Molnlycke Fönster finner du marknaden kanske mest prisvärda lösningar, anpassade för både moderna funkishus och klassiska sekelskiftsvillor.
 • Skjutdörrar
  Skjutdörrar
  Vi både levererar och monterar måttanpassade skjutdörrar som är skräddarsydda helt efter dina önskemål. Skjutdörrar är perfekt att montera i trängre utrymmen, som garderobsdörrar eller bara som en smakfull extradetalj.
 • Förrådsdörrar
  Förrådsdörrar
  Vi erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade förrådsdörrar där du garanterat kommer hitta någon variant du gillar. Bestäm både bredd, material, färg och montering efter dina önskemål. Samtliga av våra dörrar uppfyller alla myndighetens krav.
 • Garageportar & takskjutsportar
  Garageportar & takskjutsportar
  Hos oss på Molnlycke Fönster hittar du ett brett sortiment av svensktillverkade garageportar och takskjutsportar. Beroende på design, funktionalitet och smak kan du skräddarsy din port helt efter önskemål och behov. När du handlar hos oss köper du kvalité till rätt pris.Med snabba leveranser och smidig monteringsprocedur kommer du enkelt få din garageport på plats.