Ytterdörrar

MolnlyckeFönster har Sveriges bästa garanti för ytterdörrar. Innan du ens börjar leta efter en ytterdörr med rätt stil och utseende kan vi lova två saker.

Vi lovar att du hittar många snygga ytterdörrar i flera olika stilar på vår sajt. Söker du en klassisk ytterdörr i en varm färg med cotswoldglas? En traditionell ytterdörr med en sober spårfräst dekor? En modern ytterdörr med starka färger på en slät yta? Våra mest exklusiva ytterdörrar hittar du i Queen-serien. Vi har nog alla dörrar du kan tänka dig.

Vi lovar dessutom att du gör ett tryggt köp vilken du än väljer. Alla våra ytterdörrar har 20 års formgaranti. Det hittar du förmodligen ingen annanstans. Läs mer om vår garanti.

Parytterdörrar

Parytterdörrar skapar en bred entré som inte bara är vacker och inbjudande, utan också har praktiska fördelar. Välj mellan olika modeller, material, leverantörer samt med eller utan glas. Valet är ditt!

Dubbeldekor

Som standard är våra ytterdörrar enkeldekorerade med dekorativ utsida och en slät insida. Som tillval kan du välja dubbeldekorerade dörrar. Dessa dörrar har en spårfräst dekor på insidan som matchar utsidans dekor. Med dubbeldekor blir din ytterdörr även ett vackert smycke inuti huset.

Dörrhandtag

Om du även beställer dörrhandtag från oss kan din ytterdörr levereras komplett med vredskylt, cylindrar och tre nycklar.

Konstruktion och isolering

Våra ytterdörrar är konstruerade med fururamverk och dubbla aluminiumplåtar. För att uppfylla marknadens hårdaste krav har vi en extra kraftig ramkonstruktion i våra ytterdörrar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!