fbpx

Ytterdörrar

MolnlyckeFönster har Sveriges bästa garanti för ytterdörrar. Alla våra ytterdörrar har 20 års formgaranti. Det hittar du förmodligen ingen annanstans. Innan du ens börjar leta efter en ytterdörr med rätt stil och utseende kan vi lova två saker. Vi lovar att du hittar många snygga ytterdörrar i flera olika stilar på vår sajt och du ett tryggt köp vilken dörr du än väljer.

Traditionell eller mer exklusiv?

Du kanske är på jakt efteren klassisk ytterdörr i en varm färg med cotswoldglas? En traditionell ytterdörr med en sober spårfräst dekor? Eller varför inte en modern ytterdörr med starka färger på en slät yta? Våra mest exklusiva varianter hittar du i Queen-serien.

Parytterdörrar

Parytterdörrar skapar en bred entré som inte bara är vacker och inbjudande, utan också har praktiska fördelar. Välj mellan olika modeller, material, leverantörer samt med eller utan glas. Valet är ditt och fritt och ger dig en ypperlig chans till att sätta din egen prägel på entrén.

Dubbeldekor och dörrhandtag

Som standard är våra ytterdörrar enkeldekorerade med dekorativ utsida och en slät insida. Som tillval kan du välja dubbeldekorerade dörrar. Dessa dörrar har en spårfäst dekor på insidan som matchar utsidans dekor. Med dubbeldekor blir din ytterdörr även ett vackert smycke inuti huset. Om du även beställer dörrhandtag från oss kan din ytterdörr levereras komplett med vridskylt, cylindrar och tre nycklar.

Kraftig konstruktion och fantastisk isolering på samtliga ytterdörrar från MolnlyckeFönster

Våra ytterdörrar är konstruerade med fururamverk och dubbla aluminiumplåtar. För att uppfylla marknadens hårdaste krav har vi en extra kraftig ramkonstruktion i våra ytterdörrar. Oavsett vilken ytterdörr du väljer ur vårt sortiment kommer du tillhandahålla en kvalitetsdörr som står pall för alla väder. Se ditt köp som en investering för framtiden.

Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!