fbpx

Garageportar & takskjutsportar

Hos oss på MolnlyckeFönster hittar du ett brett sortiment av svensktillverkade garageportar och takskjutsportar. Beroende på design, funktionalitet och smak kan du skräddarsy din port helt efter önskemål och behov. När du handlar hos oss köper du kvalité till rätt pris.

Rådfråga vår sakkunniga och erfarna personal

Är du osäker på vilken dörr du ska välja bör du fråga en expert som kan vägleda dig till att hitta rätt typ av port. Vår erfarna och serviceinriktade personal kommer gärna med tips och råd inför ditt köp. Med snabba leveranser och smidig monteringsprocedur kommer du enkelt få din garageport på plats.

Takskjutsport med väderbeständiga tätningar

Den här varianten av garageport öppnas vertikalt och vilar under taket, vilket sparar plats på ett smart sätt. Konstruktionen av porten ger gott om plats både i garaget men även framför. Installationen kan ske i alla typer av garageöppningar och har väderbeständiga tätningar på alla fyra sidor vilket är perfekt för vårt nordiska klimat.

Flera fördelar med en takskjutsport/garageport av högsta kvalité

  • Identiska profilavstånd
  • Jämt fördelade karsettportar
  • Synlig portsektionsövergångar
  • Fast överparti
  • Effektiv värmeisolering
  • Trådlöst fjärrsystem
  • 100% kompatibel

Trygga ditt hem med en garageport/takskjutsport från MolnlyckeFönster

Den ska vara lika trygg som välkomnande. Den ska kunna hålla värmen inne och hålla kylan ute. Sist men inte minst så ska den passa in till fastigheten där den ska sitta. Det finns med andra ord flera aspekter att förhålla sig till i ditt köp av en ny garageport. Vi på MolnlyckeFönster anser att såväl hög säkerhet som ett lågt U-värde, hög kvalitet och en snygg design är superviktiga delar i ditt val. Och givetvis – ett förmånligt och tilltalande pris. Kontakta gärna oss så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt!

Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!