fbpx

Skjutdörrar

MolnlyckeFönster både levererar och monterar måttanpassade skjutdörrar som är skräddarsydda helt efter dina önskemål. Skjutdörrar är perfekt att montera i trängre utrymmen, som garderobsdörrar eller bara som en smakfull extradetalj. Ett enkelt sätt att skapa ett varmare och personligare hem.

Skräddarsydda lösningar efter dina önskemål

Hos oss kan du anpassa och designa din skjutdörr precis som du själv föredrar. Våra dörrar är rejäla och finns i flera olika utföranden, alltifrån modeller som är släta till dörrar med fönster eller helt bestående av glas. Skjutdörrarna kan öppnas exakt så mycket som du önskar vilket gör det enkelt för dig som vill släppa in frisk luft och sommarens värme. Det ger extra rymd och suddar ut de utrymmen som gränsar till altanen.

Rejäla skjutdörrar för alla tillfällen

Har du ont om utrymme är det perfekt att kunna anpassa rummet med praktiska och smidiga lösningar. Sätt en stilren och modern nish på ditt rum med en dubbeldörr eller enkeldörr med infälld eller utanpåliggande montering. I vårt sortiment finns skjutdörrar till såväl garderoben som till entrén på altanen. De modeller som efterliknar en sedvanlig ytterdörr besitter lite andra funktioner. Bland annat en skjutdörrsfunktion. Detta för att ge dörren en lite bättre stabilitet i konstruktionen vilket ger en säkrare dörr.

Högkvalitativa dörrar som håller i längden

Behöver du råd eller tips kring vilken skjutdörr du ska välja? Varje dörr går att anpassa efter olika behov och önskemål hos oss. Är du osäker på vilken dörr som passar bäst till ditt hem, gör rätt i att fråga någon av oss på MolnlyckeFönster. Välj isoleringsförmåga, hållbarhet och stabilitet, ja kvalité, före pris. Gör ditt sunda val hos oss, ett val som håller i längden.

Skräddarsydda lösningar efter dina önskemål

Hos oss kan du anpassa och designa din skjutdörr precis som du själv föredrar. Våra dörrar är rejäla och finns i flera olika utföranden, alltifrån modeller som är släta till dörrar med fönster eller helt bestående av glas.

Rejäla skjutdörrar för alla tillfällen

Har du ont om utrymme är det perfekt att kunna anpassa rummet med praktiska och smidiga lösningar. Sätt en stilren och modern nish på ditt rum med en dubbeldörr eller enkeldörr med infälld eller utanpåliggande montering. Behöver du råd eller tips kring vilken dörr du ska välja? Hör gärna av dig till oss på MolnlyckeFönster så hjälper vi dig.

Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!