fbpx

Takfönster

Det finns många fördelar med att installera ett takfönster i hemmet. Många gånger upplevs rummet större och får en helt annan rymd. Ett perfekt sätt att få en ljusare och piggare känsla i hemmet, oavsett husmodell eller tak.

Släpp in ljuset genom taket

Vi tillbringar mycket tid inomhus och därför är det viktigt att få in mycket dagsljus. Takfönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar mer glädje och energi. Det kanske är dags att se över ljusinsläppet i ditt hus? Vi garanterar att ett takfönster skulle göra stor skillnad. I fastigheter med mörka övervåningar eller takvåningar är takfönster en alldeles ypperlig idé för ökad rymd och ett härligt ljusinsläpp.

Välj mellan olika modeller

Hos oss kan du välja mellan både 2-glas och 3-glasfönster av hög kvalité och anpassade för mycket hårda tryck. Både storleken och utseendet är någonting att tänka igenom noggrant innan du gör din beställning. Den här typen av fönster ska hålla för hårda påfrestningar och högt tryck från såväl snö som regn och hårda vindar. Ett vanligt fönster duger alltså inte utan ett specialdesignat takfönster är att investera. 

Professionell rådgivning inför ditt köp av takfönster

Bolla dina tankar och idéer med oss på MolnlyckeFönster. Vi vägleder gärna dig i din köpprocess och kommer med viktiga och tips och råd. Att ha i åtanke är även att vissa takfönster kräver byggnadslov för att få installeras. Enklast är att kolla upp det direkt med din kommun. Hör av dig till oss för personlig rådgivning eller ett offertförslag om så önskas.

Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!