fbpx

2-glas fönster

2-glasfönster är klassade som slitstarka och har därmed blivit ett väldigt populärt fönsterval bland oss nordbor. Hos oss på MolnlyckeFönster hittar du ett stort utbud av modeller från flera olika starka kvalitetsvarumärken. Genom att investera i ett 2-glasfönster med rätt U-värde kan du undvika kallras och reducera energiförluster i fastigheten.

Välisolerade produkter tack vare modern teknik

Tack vare moderna tekniker kan MolnlyckeFönster erbjuda så kallade lågemissionsglas. Detta innebär att det finns gas mellan glasen istället för luft vilket i fönsterna ger fantastiskt bra isolering i fönsterna. En annan fördel med tvåglasfönster är att vikten blir lägre vilket möjliggör att produkten kan ha en mer smäcker bågkonstruktion med större ljusinsläpp.

Välj 2-glasfönster med rätt egenskaper

Våra 2-glasfönster håller hög standard och finns i både sidohängda, topp- och -nivåhängda för att nämna några varianter. Det finns en rad olika fönsterkarmar att välja bland, där de olika materialen och egenskaperna på karmarna har stor betydelse. Aluminiumvarianten är oerhört stryktålig och har en lång livslängd. Våra klassiska fönsterkarmar i trä har en positiv egenskap i att de passar till de flesta hus men kräver underhåll för en lång livslängd. Välj och vraka bland våra olika tillbehör och sätt din egen prägel på det hela. Välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att välja rätt.

Hör av dig!

Vi hjälper dig när du har frågor eller funderingar!